Uživo na portalu GOL.hr u subotu, 2. rujna u 21 sat!

Ovu subotu, 2. rujna, UFC vraća se u Europu i to okršajem gorostasa u glavnoj borbi te ženskim dvobojem u bantamu. Vrhunske borbe gledatelji mogu pratiti u prijenosu uživo iz Rotterdama na portalu GOL.hr s početkom u 21 sat, uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca.

Glavni meč UFC Fight Nighta 115 predvodit će Nizozemac Stefan Struve koji će se, kako je i tražio putem svojih društvenih mreža, boriti protiv bivšeg Bellatorovog prvaka teške divizije, Alexandera Volkova. Sturve će sa svojim 213 cm u ovu borbu ući s dvije pobjede ispod pojasa protiv Daniela Omielanczuka te Antonia Silve, dok Volkov u oktogon ulazi s četiri pobjede koje uključuju dva trijumfa u UFC-u.

U “co-main eventu” svoje će rukavice ukrstiti Germaine de Randamie, koja je uzdrmala MMA scenu kad je porazila bivšu bantam prvakinju Holly Holm, te 40-godišnja Marion Renau, koja će se na ovom će eventu vratiti u akciju po prvi put od ožujka kad je njezina borba na UFC Fight Night 106 u Brazilu s Bethe Correiom završila izjednačeno.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju