U nedjelju, 16. srpnja, održat će se druga po redu UFC priredba u škotskom Glasgowu, UFC Fight Night 113.

Ova poslastica za sve MMA poznavatelje sučelit će Gunnara Nelsona i Santiaga Ponzinibbija, a uživo će prenositi na portalu GOL.hrs početkom u 21 sata uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca. Snimka borbe prikazat će se istog dana u programu Nove TV u 23.45.

UFC Fight Night 113 predvodit će Islanđanin Gunnar Nelson i Argentinac Santiago Ponzinibbio. Nelson, dobro poznato ime velter kategorije, u UFC-u se natječe od 2012. Tijekom nekoliko godina, stekao je status jednog od najboljih grapplera, a u karijeri ima 16 pobjeda i dva poraza. Argentinac Santiago Ponzinibbio jednako je uspješan u UFC-u, no dosad se susretao s nešto slabijim protivnicima od Nelsona. Ukupno u karijeri ima 24 pobjede i tri poraza, a sam nastup u “main eventu” u Glasgowu mu je jedan od najvećih uspjeha u karijeri.

U “co-main eventu” svoje će rukavice ukrstiti domaća heroina Joanne Calderwood sa Cynthiom Carvillo, a na glavnom se popisu nalaze još četiri borbe u različitim kategorijama.


UFC Fight Night 113 gledajte uživo na portalu GOL.hr u nedjelju, 16. srpnja u 21 sat, a snimku borbe isti dan u 23.45 na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju