U noći sa subote na nedjelju 18. listopada uživo u 1 sat na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

 Na otoku Yas u Abu Dhabiju, 18. listopada u glavnoj borbi večeri novog UFC-ovog Fight Nighta susrest će se top borci pero kategorije - Chan Sung Jung i Brian Ortega. Svoj debi trebao je imati hrvatski MMA borac Ante Delija, no zbog administrativne pogreške nastup mu je otkazan u zadnji čas. Prijenos UFC Fight Nighta pratite uživo u noći sa subote na nedjelju, 18. listopada 2020. s početkom u 01:00 sat na portalu gol.hr, a odgođenu snimku pogledajte na Novoj TV u nedjelju u večernjem terminu. Gledatelje će kroz emisiju voditi Vlado Boban i Igor Pokrajac.

 

U ovoj borbi Brian Ortega (14-1-1), vraća se u oktogon nakon gotovo dvije godine i nada se pobjedi kako bi se još jednom približio prilici da uzme titulu. Ortega je u svojim prijašnjim nastupima u UFC-u ostvario spektakularne pobjede nad velikim imenima poput Frankiea Edgara, Cuba Swansona, Renata Moicana i Claya Guide. Suparnik s kojim će se suočiti ovoga puta, već godinama oduševljava fanove borilačkih sportova. Chan Sung Jung, The Korean Zombie (16-5) ostvario je četrnaest od šesnaest pobjeda, a popis imena boraca koji su pred njim padali prije zadnjeg gonga je impresivan - Frankie Edgar, Dustin Poirier, Mark Hominick, Leonard Garcia… Eventualnom pobjedom u meču Jung će se etablirati kao sljedeći izazivač za titulu u pero kategoriji.

U ostalim borbama, pogledajte okršaj u ženskoj muha kategoriji uzmeđu Katlyn Chookagian i Jessice Andrade, u muškoj poluteškoj kategoriji rukavice će ukrstiti Jim Crute i Modestas Bukauskas, dok će se u pero kategoriji susresti Thomas Almeida i Jonathan Martinez.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju