UFC se vraća u Toronto

Dana White i UFC vraćaju se u Toronto, ali i na portal gol.hr i Novu TV i to s novim spektakularnim izdanjem priredbe. U glavnim ulogama UFC-a 297 ovog su puta Sean Strickland i Dricus Du Plessis koji se bore za pojas prvaka srednje kategorije. Prije njih, Raquel Pennington i Mayra Bueno Silva odlučit će tko će naslijediti legendarnu Amandu Nunes na tronu ženskog bantama.

Grlati Sean Strickland vraća se u oktogon i stavlja svoj pojas prvaka srednje kategorije UFC-a kao ulog protiv Dricusa Du Plessisa. Američki borac pun je samopouzdanja iako je u 2022. dvaput zaredom poražen i činilo se kako je sve dalje od pojasa, no 2023. je bila njegova i s tri uzastopne pobjede postao je novi kralj srednjaša. S druge strane, Du Plessis je bio u sjajnoj seriji, zadnji put poražen je od našeg Roberta Soldića još u KSW-u, a na krilima osam uzastopnih pobjeda planira ugrabiti Stricklandov pojas. Prvu „rundu“ ova su dvojica odradila u gledalištu na prošloj priredbi kad je Strickland nasrnuo na Du Plessisa, što će sigurno dodati ulja na vatru ovoj borbi.

Atrakciju iz Toronta gledatelji mogu pratiti u izravnom prijenosu na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 21. siječnja u 4 sata, odnosno u odgođenom prijenosu istog dana na Novoj TV. Uredniku Vladi Bobanu u studiju će se pridružiti Igor Pokrajac.

 

UFC 297, glavni program:

Sean Strickland (c) vs Dricus Du Plessis (za titulu prvaka u srednjoj)
Raquel Pennington vs Mayra Bueno Silva (za titulu prvakinje u bantamu)
Neil Magny vs Mike Malott (velter)
Chris Curtis vs Marc-Andre Barriault (srednja)
Arnold Allen vs Movsar Evloev (perolaka)

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju