Spektakularan UFC!

Ljubitelji slobodne borbe konačno su dočekali spektakularan UFC koji će moći gledati u nešto ranijem terminu od uobičajenog. Riječ je o UFC-u 294 u kojem se finalna postava izmijenila u svega nekoliko posljednjih dana, no šlag na torti je ostao – borba za pojas prvaka lake kategorije između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog, dok će prije njih nastupiti Khamzat Chimaev i Kamaru Usman. Atrakciju iz Abu Dhabija gledatelji mogu pratiti u izravnom prijenosu na portalu gol.hr u subotu, 21. listopada, od 20 sati, odnosno u odgođenom prijenosu na Novoj TV. Uredniku Vladi Bobanu u studiju će se pridružiti Zelg Galešić.

Volkanovski se sprema po drugi put pokušati skinuti pojas lake kategorije ruskom majstoru sa struka i staviti ga na svoj, na kojem već stoji onaj prvaka perolake. Naime, njih dvojica sreli su se već u UFC-u 284 i gledateljima priuštili borbu godine u kojoj je pobjeda jednoglasno otišla na stranu ruskog borca. Makhachev će ovaj put ići ovaj put ići puno opreznije i s više poštovanja prema protivniku, što bi za Volkanovskog moglo otežati put do pojasa, kao i činjenica da je u borbu uskočio svega desetak dana prije događaja.

Zanimljiva borba bit će i ona u srednjoj kategoriji između Chimaeva i Usmana koji je nekoliko puta izrazio želju da se bori u kategoriji višoj od svoje, kao i da se bori s Chimaevim. Sad će mu se obje želje ispuniti u istoj večeri, no kako će proći okršaj protiv čovjeka kojeg mnogi izbjegavaju, nepredvidive, neporažene UFC-ove „baba roge“, preostaje nam vidjeti.

Glavni program UFC-a 294:

Islam Makhachev (c) vs. Alexander Volkanovski (c) - za prvaka u lakoj kategoriji

Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev – srednja kategorija

Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker – poluteška kategorija

Ikram Aliskerov vs. Warlley Alves – srednja kategorija

Said Nurmagomedov vs. Muin Gafurov – bantam kategorija

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju