Ne propustite!

Portal gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 30. srpnja od 04:00 sati donosi jedan od najiščekivanijih okršaja, UFC 291, u kojemu dva vrhunska borca Dustin 'The Diamond' Poirier i Justin 'The Highlight' Gaethje napadaju BMF pojas. Komentatori prijenosa bit će Vlado Boban i Zelg Galešić, a odgođenu snimku ljubitelji borilačkih vještina moći će pogledati i u programu Nove TV, u noći s nedjelje na ponedjeljak, 31. srpnja od 00:30 sati.


Poirier je već dokazao svoje vještine i snagu u oktogonu. Njegov impresivan niz pobjeda nad vrhunskim protivnicima svrstava ga među najbolje borce lake kategorije. Njegov prepoznatljiv stil kombinira iznimnu tehniku, brzinu i nevjerojatno srce borca.


Gaethjeova nesmiljena borbenost i nepokolebljiva odlučnost čine ga jednim od najstrašnijih protivnika u UFC-u. Njegova sposobnost izdržati nevjerojatne količine udaraca i istovremeno odgovoriti još žešćim napadima zaradila mu je veliko poštovanje. Gaethje se ne boji ući u vatru i boriti se do posljednje sekunde, a u ovom okršaju ciljat će na prestižni naslov prvaka.


Ovo će biti ukupno drugi okršaj između Poiriera i Gaethjea, a prvi puta su se sastali 2018. godine kada je prekidom slavio Poirier. Hoće li Gaethje uspjeti osvetiti taj poraz, saznat ćemo ovog vikenda na UFC 291 priredbi.


UFC 291 ne propustite pratiti uživo na portalu gol.hr te snimku spektakla na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju