Ne propustite!

UFC 290 u noći sa subote na nedjelju, 9. srpnja, od 04.00 sati uživo na GOL.hr-u i u noći s nedjelje na ponedjeljak u 01.15 sati na Novoj TV donosi epsku glavnu borbu večeri koja će uzburkati svijet borilačkih sportova. U središtu pozornosti su dva izvanredna borca, Aleksandar "The Great" Volkanovski i Jairzinho "El Pantera" Rodriguez, koji će se suočiti u oktogonu i boriti za naslov prvaka.

U jednom kutu oktogona je trenutni prvak, Aleksandar Volkanovski. Ovaj australski ratnik već je demonstrirao svoje vještine i hrabrost u brojnim okršajima unutar UFC-a. S dugim nizom pobjeda i nevjerojatnom izdržljivošću, Volkanovski se ističe kao jedan od najdominantnijih boraca u svojoj težinskoj kategoriji.

S druge strane, stoji izazivač Jairzinho Rodriguez, mladi Meksikanac poznat po svojoj spektakularnoj tehnici i kreativnim udarcima. Rodriguez je brzo stekao reputaciju borca koji donosi nevjerojatne akcije i nezaustavljivu energiju u oktogon. Njegov stil borbe i agresivnost čine ga protivnikom kojeg se mora ozbiljno shvatiti.
Obojica boraca posjeduju izvanredne vještine, tehnike i snagu koja će biti na testu. Gledatelji mogu očekivati pravi vatromet akcije dok se ova dva borilačka majstora suočavaju i pokušavaju nadmašiti jedan drugoga.

Naslov prvaka visi u zraku, a ova borba će biti presudna u određivanju tko će preuzeti tron. Hoće li se Volkanovski zadržati na vrhu i nastaviti svoj nevjerojatan niz pobjeda ili će Rodriguez uspjeti srušiti kralja i preuzeti titulu?

UFC 290 će biti spektakularan događaj koji će privući pažnju ljubitelja borilačkih sportova diljem svijeta. Las Vegas će biti domaćin ovog veličanstvenog spektakla, a gledatelji će imati priliku svjedočiti nevjerojatnoj borbi između dva izuzetna borca.

UFC 290 ne propustite pratiti uživo na portalu gol.hr te snimku spektakla na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju