UFC 287 Pereira vs. Adesanya 2

Nova TV i gol.hr ovoga vikenda donose još jednu sjajnu priredbu UFC-a, ovoga puta uživo iz Miamija. Gledatelji će tako imati priliku uživati u njoj 9. travnja u noći sa subote na nedjelju u 04.00 sata na gol.hr-u, a snimku će moći pogledati na Novoj TV 10. travnja u 01.30 sati. Komentatori prijenosa bit će Stipe Sladoljev i Zelg Galešić.


UFC 287 označava drugi susret unutar oktogona između Alexa Pereire i Israela Adesanye, nakon Pereirinog zapanjujućeg tehničkog nokauta u petoj rundi na UFC-u 281 prošlog studenog. Prvi put u MMA karijeri Adesanya je zaustavljen prekidom, a Pereira je tom pobjedom preuzeo tron u srednjoj kategoriji.


Njih su se dvojica prethodno susrela u kickboxing mečevima, pri čemu je Pereira prvi meč dobio tijesnom odlukom sudaca, a drugi snažnim nokautom u trećoj rundi. ‘‘Poatan‘‘ je najveći ‘‘Izzyjev‘‘ rival i zasad nerješiva enigma, ali Adesanya će rješenje pokušati pronaći na uskršnje jutro. Radi se o jako važnom meču za Adesanyu, vjerojatno najvažnijem u njegovoj karijeri, a svjestan je toga i sam Israel.


Porazi li Pereira Adesanyu i po četvrti put (drugi put u MMA-u), rijetko tko će moći pronaći smisao u petom međusobnom obračunu. Adesanya još uvijek ima argument da je u svakom od tih mečeva bio jako blizu pobjede, ali ne uspije li pronaći način da njegova ruka bude podignuta niti nakon četvrtog međusobnog obračuna s ‘‘Poatanom‘‘, nema više što tražiti protiv Brazilca.


Veliki revanš ne propustite pratiti 9. travnja uživo na gol.hr-u i 10. travnja na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju