U noći sa subote na nedjelju 11. rujna uživo u 4:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

Noć sa subote na nedjelju, 11. rujna rezervirana je za UFC spektakl koji se ne propušta! MMA borac Nate Diaz u svojoj posljednjoj borbi u UFC-u u oktogon će ući s jednim od najboljih boraca današnjice Khamzatom Chimaevim. Chimaev je nadolazeća zvijezda ovog sporta koji u borbu ulazi s perfektnim skorom od 11 pobjeda iz isto toliko borbi, dok s druge strane Diaz svoj oproštajni nastup čeka s tri poraza u četiri nastupa. No legendarni borac nikad nije bježao od izazova pa se očekuje kako će i ovaj put pružiti kvalitetan otpor.

Užarenu atmosferu iz Las Vegasa prenosit će komentatori Vlado Boban i Igor Pokrajac u izravnom prijenosu na portalu gol.hr s početkom u 4:00 sata, dok će se odgođena snimka prikazati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

I ostatak programa ljubiteljima borilačkih sportova obećava dobru zabavu uz pregršt sjajnih borbi. Tonyja Fergusona tako očekuje debi u velter kategoriji, a s druge strane čekat će ga kineski borac Li Jinglianga. Licem u lice naći će se i Kevin Holland i Daniel Rodriguez, dvojac koji gotovo uvijek pruža atraktivne nastupe.

Tko će na kraju slaviti vidjet ćemo ovoga vikenda u spektakularnom prijenosu UFC-a 279 na kanalima Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju