U noći sa subote na nedjelju 20. kolovoza uživo u 4:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV!

Noć sa subote na nedjelju, 20. kolovoza rezervirana je za UFC spektakl koji se ne propušta! Fantastični Nigerijac Kamaru Usman, poznat kao jedan od najdominantnijih boraca današnjice koji je ostvario nevjerojatni niz od 15 pobjeda, branit će svoju titulu u borbi s najboljim mogućim izazivačem – Britancem Leonom Edwardsom.


Nadolazeći UFC 278 Usman vs Edwards bit će uzvratni meč između dvojice neustrašivih boraca nakon sedam godina, a užarenu atmosferu iz Salt Lake Cityja prenosit će komentatori Stipe Sladoljev i Zelg Gelešić u izravnom prijenosu na portalu gol.hr s početkom u 4:00 sata, dok će se odgođena snimka prikazati u nedjelju u 1:15 na Novoj TV!


Osim dugo iščekivanog revanša između Usmana i Edwardsa, i ostatak programa ljubiteljima borilačkih sportova obećava dobru zabavu uz pregršt sjajnih borbi. U srednjoj kategoriji sudarit će se Amerikanac Luke Rockhold i Brazilac Paulo Costa, dok će se u bantamu licem u lice naći legendarni Brazilac Jose Aldo i sjajni Gruzijac Merab Dvalishvili.


Uzbudljivu borbu za UFC-ovu titulu ne propustite pratiti ovoga vikenda na kanalima Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju