U noći sa subote na nedjelju 2. srpnja uživo u 4:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 2. srpnja ljubitelji borilačkih sportova uživat će u još jednom spektaklu – na rasporedu je UFC 276 iz Las Vegasa. Izravni prijenos donosi portal gol.hr s početkom u 4 ujutro, a domaćini će biti urednik i voditelj Vlado Boban te sukomentator Zelg Galešić. Odgođena snimka prikazat će se istog dana u večernjem terminu na Novoj TV.


Glavnu će borbu predvoditi više nego zanimljiv okršaj prvaka srednje kategorije Israela Adesanya protiv Jareda Cannoniera. Aktualni prvak Adesanya u svojoj je diviziji zasad nevjerojatno uvjerljiv. U posljednja dva nastupa po drugi je put svladao Marvina Vettorija i Roberta Whittakera, a sada ga čeka peta obrana pojasa u srednjoj kategoriji. Ovog puta protiv sebe ima vjerojatno najsnažnijeg čovjeka kategorije, jer za Cannoniera kažu da mu je dovoljan jedan udarac da završi borbu u svoju korist.


Sunaslovna borba na UFC-u 276 bit će trilogija Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya, dvojice boraca koji su obilježili vladavinu perolakom kategorijom posljednjih godina.
Osim toga, na spektakularnoj UFC priredbi vidjet ćemo borbu Seana Stricklanda i Alexa Pereire, a tu su i okršaji Lauren Murphy protiv Mieshe Tate, te Pedra Munhoza protiv Seana O'Malleyja.


Tko će osvojiti UFC-ovu titulu vidjet ćemo ovoga vikenda u spektakularnom prijenosu UFC-a 276 na kanalima Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju