U noći sa subote na nedjelju 10. travnja uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

Ljubitelje borilačkih sportova ove nedjelje, 10. travnja, čeka izvrstan UFC 273 koji donosi veliki obračun Alexandera Volkanovskog i Chan Sung Junga.

Australac makedonskih korijena, Alexander Volkanovski, aktualni je UFC-ov prvak u pero lakoj kategoriji i trenutno je u nevjerojatnom nizu od čak dvadeset pobjeda zaredom. Naslov će braniti protiv četvrto plasiranog kandidata u diviziji Chan Sung Junga, također poznatog kao ''The Korean Zombie''.

Izravni prijenos donosi portal gol.hr s početkom u 4 ujutro, a domaćini će biti urednik i voditelj Stipe Sladoljev te sukomentator Igor Pokrajac. Odgođena snimka prikazat će se istog dana u večernjem terminu na Novoj TV.

U sjeni glavne borbe vidjet ćemo okršaje Aljamaina Sterlinga i Petera Yana za titulu u bantam kategoriji. Sterling brani svoj pojas, no s iščekivanjem se očekuje hoće li mu se Yan osvetiti za UFC 259.
U oktogonu ćemo vidjeti i proslavljenog borca Khamzata Chimaeva koji će se boriti protiv Gilberta Burnsa, a irskog perspektivnog borca Iana Gerryja očekuje borba protiv Dariana Weeksa.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju