U noći sa subote na nedjelju 6. ožujka uživo u 4:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

Ove nedjelje, 6. ožujka, pred nama je još jedan veliki borilački spektakl - UFC 272 u Las Vegasu koji predvodi borba u velter kategoriji između Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala. Izravni prijenos donosi portal gol.hr s početkom u 4 ujutro, a domaćini će biti urednik i voditelj Vlado Boban te sukomentator Zelg Galešić. Odgođena snimka prikazat će se istog dana u večernjem terminu na Novoj TV.

MMA svijet s nestrpljenjem iščekuje ovu borbu zbog svega što se između ovih boraca događalo posljednjih godina. Radi se o dva nekadašnja najbolja i nerazdvojna prijatelja, cimera čiji je odnos u jednom trenutku krenuo prema dolje. Covington i Masvidal ne da nisu više prijatelji nego se doslovno ne podnose, što je stvorilo jedno od najvećih rivalstava danas u UFC-u. Colby je nakon McGregora najveći ''lajavac'' UFC-a, a njegovu glumu ''zločestog dečka'' Masvidal je javnosti razotkrio raznim snimkama kojima je zabavljao navijače i dizao tenziju uoči UFC 272 spektakla. UFC je ovu dvojicu upario iz čiste potrebe da se jedan s drugim obračunaju u oktogonu, a zanimljivo je i da su obojica izgubili u okršaju s aktualnim vladarom velter kategorije, Kamaruom Usmanom.

U sjeni glavne borbe vidjet ćemo Edson Barbozu i Brycea Mitchella u perolakoj kategoriji, dok se u velteru sastaju Kevin Holland i Alex Oliveira. U teškoj kategoriji u oktogon ulaze Greg Hardy i Sergej Spivak.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju