U noći sa subote na nedjelju 23. siječnja uživo u 04:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV

Portal gol.hr i Nova TV i ove godine nastavljaju prenositi najjače UFC-ove događaje, baš poput onog koji je na rasporedu već ovog vikenda. Ljubitelje borilačkih sportova čeka izvrstan UFC 270 koji donosi dugo očekivani obračun teškaša za ujedinjenje titula. Prvak Francis Ngannou brani svoj pojas protiv Francuza Ciryla Ganea, koji drži privremeni pojas teškaškog UFC prvaka. Borbu pratite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 23. siječnja s početkom u 4 sata na portalu gol.hr. Urednik emisije bit će Vlado Boban te će borbu komentirati s gostom Zelgom Galešićem. Odgođena snimka emitirat će se u nedjelju u večernjem terminu u programu Nove TV.
Francis Ngannou u UFC-ov oktogon ulazi kako bi obranio titulu prvi put nakon što je nokautirao Stipu Miočića i uzeo mu pojas. Otad je prošlo čak deset mjeseci, a u međuvremenu je gorostasni Kamerunac ušao u rat s UFC-om oko novog ugovora jer želi da mu se omoguće borbe i izvan UFC-a, točnije u boksu. S druge strane, Cyril Gane je do vrha UFC-a stigao ekspresno. U životu nije izgubio profesionalnu borbu, nanizao je dosad sedam pobjeda, a zadnje četiri bile su protiv Juniora dos Santosa, Rozenstruika, Volkova i Lewisa. Francuz je inače Ngannouov sparing partner iz Pariza i jako ga dobro poznaje. Bit će to borba dvojice nekadašnjih prijatelja što daje posebnu draž borbi za naslov prvaka.

Od ostalih borbi tu je i ona u perolakoj kategoriji između prvaka Brendona Morena i Deivesona Fogueirede, u velteru se sastaju Michel Pereira i Andre Fialho, a u bantamu Cody Stamann i Said Nurmagomedov.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju