Ovog vikenda na gol.hr-u i Novoj TV

UFC se nakon dvije godine vraća u Madison Square Garden u New Yorku i donosi dugoočekivani uzvrat u velter kategoriji – onaj trenutnog prvaka Kamaru Usmana i bivšeg privremenog prvaka, Colbya Covingtona. Događanje izravno prenosi portal gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 7. studenog s početkom u 03 sata, a odgođeni prijenos prikazat će se u programu Nove TV istog dana u večernjem terminu. Urednik emisije bit će Stipe Sladoljev, a događanje će uz njega komentirati i Igor Pokrajac.

Nadolazeći UFC-ov borilački spektakl donosi čak dvije borbe za pojas, a glavna borba večeri bit će ona Usmana i Covingtona. Za Usmana će ovo biti peta obrana titule, a u ovaj meč ulazi s nevjerojatnim nizom od čak osamnaest pobjeda. S druge strane, Covington je prije poraza od trenutnog prvaka ostvario niz od sedam pobjeda protiv najvećih imena velter divizije.

U sunaslovnoj borbi večeri Rose Namajunas brani pojas slamka kategorije protiv Zhang Weili. Ove dvije borkinje susrele su se na UFC-u 261 u travnju, pritom je Namajunas zaustavila Weili udarcem nogom u glavu koji ju je poslao u parter gdje ju je sadašnja prvakinja završila udarcima. Od ostalih borbi na “main cardu” tu je i vrhunski ogled između UFC zvijezda Justina Gathjea i Michaela Chandlera, u pero kategoriji sastaju se Shane Burgos i Billy Quarantillo, a glavni dio programa otvaraju Frankie Edgar i Marlon Vera.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju