U noći sa subote na nedjelju uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

UFC se sa sjajnim eventom vraća u T-Mobile Arenu u Las Vegasu. U glavnoj borbi večeri su prvak pero kategorije, Alexander Volkanovski protiv prvog izazivača Briana Ortege, u sunaslovnoj borbi susrest će se prvakinja ženske muha kategorije, Valentina Shevchenko i Lauren Murphy, a poslastica za sve prave MMA fanove bit će okršaj legendi, Nicka Diaza i Robbiea Lawlera. Najnovije izdanje UFC-a gledatelji će moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 26. rujna s početkom u 4 sata, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Stipe Sladoljev, a sukomentator u studiju bit će Igor Pokrajac.

Aktualni prvak pero kategorije Alexander Volkanovski, koji je titulu osvojio 2019. godine, bori se s jednim od top boraca divizije, Brianom Ortegom. Dvojac se u zadnjoj sezoni „The Ultimate Fightera“ pojavio u ulozi trenera, prva borba im je bila zakazana za ožujak, no Volkanovski se morao povući zbog problema vezanih uz Covid-19. Volkanovski je trenutno je u nevjerojatnom nizu od čak devetnaest pobjeda zaredom. S druge strane, Brian Ortega je od bivšeg prvaka Hollowaya izgubio u prosincu 2018., nakon čega je ispao iz kruga najužih izazivača. Impresivna pobjeda protiv Chang Sung Junga vratila ga je na sam vrh liste izazivača.

U sunaslovnoj borbi Valentina Shevchenko, koja je titulu obranila pet puta, želi nastaviti pobjednički niz i nametnuti se kao jedna od najdominantnijih UFC-ovih prvaka. Njezina protivnica, Lauren Murphy, priliku za napad na titulu zaslužila je s pet uzastopnih pobjeda.
Unatoč borbama za titulu prvaka, MMA sladokusci s najvećim nestrpljenjem zasigurno očekuju povratak Nicka Diaza koji se u kavezu nije borio od 2015. godine, a sada ga čeka uzvratni meč s legendarnim Robbieom Lawlerom.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju