U noći sa subote na nedjelju uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV!

Novi spektakl UFC-a, okršaj Derricka Lewisa i Ciryla Ganea, uživo iz Houstona gledatelji će moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 8. kolovoza s početkom u 4 sata, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Vlado Boban, a sukomentator s njim u studiju bit će Zelg Galešić.



Glavna borba večeri donosi borbu teškaša za pojas kraljevske kategorije. U borbi za privremenu titulu gledat ćemo Derricka Lewisa (25-7) i Ciryla Ganea (9-0). Lewis po prvi puta ima priliku napasti UFC-ov teškaški pojas te će to učiniti pred domaćom publikom u svom gradu Houstonu. “The Black Beast” je proglašen prvim izazivačem za titulu nakon četiri uzastopne pobjede koje uključuju nokaute nad Alekseiom Oleinikom i Curtisom Blaydesom. Gane je do sada neporaženi francuski borac. Posljednju pobjedu na UFC Fight Nightu 190 osvojio je u borbi protiv Alexandera Volkova, a jednoglasna sudačka odluka Ganeu je osigurala priliku za osvajanje pojasa kraljevske kategorije.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i okršaj između bivšega prvaka Josea Alda i Pedra Munhoza, u borbi velter kategorije, susrest će se Vicente Luque i Michael Chiesa, u ženskoj slamka diviziji rukavice će ukrstiti Tecia Torres i Angela Hill, dok će “main card” otvoriti Yadong Song i Casey Kenney borbom u bantam diviziji.

Ne propustite UFC 265 sa subote na nedjelju uživo u 4 sata na gol.hr i u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju