U noći sa subote na nedjelju, 14. veljače uživo u 04:00 sata na gol.hr-u i navečer na Novoj TV!

U spektakularnoj borbi za pojas velter kategorije, na UFC-u 258 u Las Vegasu, ovog će vikenda rukavice ukrstiti Kamaru Usman i Gilbert Burns. Ljubitelji borilačkih sportova njihov će okršaj u oktogonu moći pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju, 14. veljače, s početkom u 04:00 sata na portalu gol.hr, u emisiji koju će voditi i uređivati Stipe Sladoljev, a gostujući sukomenatator bit će Igor Pokrajac. Odgođena snimka emitirat će se isti dan u programu Nove TV, u večernjem terminu.

Ovom borbom Usman želi nastaviti svoju dominaciju u velter diviziji i, pobjedom nad bivšim timskim kolegom i drugorangiranim velterašem Burnsom, ući u povijest kao jedan od najvećih boraca te divizije. Nakon impresivnih pobjeda nad Jorgeom Masvidalom, Colbyem Covingtonom i Tyronom Woodleyem, Usman je izjednačio St-Pierreov rekord od dvanaest pobjeda u nizu, no pred njim je do sada najveći izazov u obliku Burnsa.

Burns prvi put napada UFC titulu te se nada da je u prvom pokušaju može i uzeti. Burns koji je UFC borac od 2014. godine, 2019. se ponovno vratio u velter diviziju te ostvario četiri dominantne pobjede u nizu nad Alexeyem Kunchenkom, Gunnarom Nelsonom, Damianom Maiom i Tyrnom Woodleyem.

U sunaslovnoj borbi susrest će se desetorangirana Maycee Barber koja se nakon više od godine dana vraća u kavez, ovoga puta s borbom protiv petnaestorangirane Alexe Grasso. Od ostalih borbi tu je i okršaj između Kelvina Gasteluma i Iana Heinischa u srednjoj kategoriji, u bantam kategoriji, Pedro Munhoz protiv Jimmiea Rivere, a glavni dio priredbe će otvoriti Maki Pitolo i Julian Marquez.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju