U noći sa subote na nedjelju 24. siječnja uživo u 04:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Spektakularni event za sve ljubitelje borilačkih sportova donosi dugo iščekivani UFC 257 Poirier vs McGregor u Abu Dhabiju. Uzbudljiv susret u noći sa subote na nedjelju, 24. siječnja s početkom u 04:00 sata, uživo će prenositi portal gol.hr, a odgođena snimka emitirat će se istoga dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju vodi i uređuje Vlado Boban s gostujućim sukomentatorom, jednim od najpoznatijih hrvatskih boraca Igorom Pokrajcem.



U Abu Dhabiju rukavice će ukrstiti bivši UFC prvak Conor McGregor i bivši privremeni prvak Dustin Poirier. McGregor se vraća u akciju 24. siječnja nakon više od godinu dana izbivanja iz MMA-a nakon samoinicijativnog umirovljenja u lipnju. Mystic Mac je prošlog siječnja pobijedio Donalda Cerronea za samo 40 sekundi u svom povratničkom dvoboju nakon dramatičnog poraza od Khabiba Nurmagomedova. Poirier je također izgubio od Khabiba 2019. godine, ali je ostvario niz odličnih pobjeda od kad je poražen od McGregora u rujnu 2014. Njihov prvi ogled 2014. završio je Irčevom pobjedom nokautom nakon samo dvije minute borbe. U međuvremenu su obojica znatno poboljšali svoje borilačke vještine. McGregor je obećao da će prirediti spektakl kad se konačno vrati u oktogon. Unatoč činjenici da je u prvoj borbi Poiriera završio za samo dvije minute, Mystic Mac predviđa kako će mu ovog puta biti potrebna samo minuta za isto.

U sunaslovnoj borbi večeri još je jedan spektakularni okršaj, onaj Michaela Chandlera protiv Dana Hookera. Sudar dvojice ponajboljih boraca lake kategorije mogao bi utjecati na Khabibov povratak iz mirovine. Od ostalih borbi na 'main cardu' tu je i okršaj u ženskoj muha kategoriji između Jessice Eye i Joanne Calderwood, još jedan meč u lakoj kategoriji u kojem se sastaju Matt Frevola i Ottman Azaitar, a glavni dio priredbe će otvoriti Marina Rodriguez i Amanda Ribas.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju