Usman protiv Masvidala, revanš Volkanovskog i Hollowayja i Jose Aldo za pojas u bantamu –12. srpnja na GOL.hr-u i Novoj TV!

Iako je pandemija koronavirusa UFC spriječila da iduću borbu organizira u australskom Perthu, kreću eventi na UFC Fight Islandu smještenom u Abu Dhabiju. Idući je UFC 251 koji u nedjelju, 12. srpnja, donosi jaki fight card – borbe za čak tri titule.



U glavnoj ćemo borbi gledati okršaj za velter pojas između prvaka Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala, pero divizija donosi revanš novog prvaka Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowayja, dok se legendarni Jose Aldo u bantamu bori za pojas s Petrom Yanom. Borbe će uživo prenosi portal GOL.hr u noći sa subote na nedjelju s početkom u 4 sata, uz komentatora Stipu Sladoljeva, a odgođena snimka prikazat će se istog dana u programu Nove TV.

Jorgeu Masvidalu ovo će biti prvi nastup od kako je lani pobijedio legendarnog Natea Diaza, a sad je dobio priliku da napadne pojas velter divizije kojeg po drugi put brani sjajni Kamaru Usman. Kamaru Usman u ring ulazi nakon prve obrane titule kad je prekidom u petoj rundi savladao Colbyja Covingtona.

Australac makedonskih korijena, Alexander Volkanovski, svoju prvu će obranu titule prvaka pero kategorije morati odraditi protiv borca kojem je istu u prosincu prošle godine oduzeo, a to je Max Holloway. U njihovom prvom susretu on bio brži, precizniji i konkretniji od do tada dominantnog prvaka.

Što se ostalih borbi tiče, tu je borba za pojas bantam prvaka između legendarnog Josea Alda i Petra Yana, Jessica Andrade i Rose Namajunas bore se u slamka diviziji, a u muha diviziji gledamo okršaj Amande Ribas i Paige VanZant.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju