Ljubitelji borilačkih sportova borbe će moći uživo pratiti na portalu GOL.hr, snimka će biti prikazana u programu Nove TV.

U noći sa subote na nedjelju, 28. srpnja, Nova TV na svojim kanalima donosi borilački spektakl UFC 240 iz Rogers Place Arene u kanadskom Edmontonu. Prijenos borilačkog spektakla uživo bit će na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u nedjelju u 23:50 u programu Nove TV. Kroz prijenos borbi gledatelje će voditi komentatori Stipe Sladoljev i Zelg Galešić.



Prva u nizu zanimljivih borbi bit će okršaj bivšeg prvaka Frankieja Edgara i Maxa Hollowaya. Nakon travanjskog poraza od Dustina Poiriera u borbi za naslov privremenog prvaka u lakoj kategoriji i prekida niza od čak 13 pobjeda, Hollowayu će ovo biti prvi nastup i povratak u perolaku kategoriju. S druge strane, Edgaru će ovo biti prva borba od travnja prošle godine, kada je svladao Cuba Swansona i uspješno se vratio nakon poraza od Briana Ortege mjesec dana ranije.

U sunaslovnoj borbi očekuje nas okršaj između Brazilke Cris Cyborg i Kanađanke Felicije Spencer. Bit će ovo prva borba Cris Cyborg nakon velikog iznenađenja i nokauta u prvoj minuti od Amande Nunes u prosincu prošle godine. Bio je to njezin gubitak titule prvakinje perolake kategorije i prvi poraz nakon čak 13 godina, čime je odjednom ugašen mit o nedodirljivoj borkinji iz Brazila. Pet godina mlađa Spencer u svojoj profesionalnoj karijeri bilježi svih sedam pobjeda, a na domaćem terenu ovoga će vikenda pokazati jesu li moguća nova iznenađenja.

U prijenosu iz Edmontona vidjet ćemo borbe u kojima će rukavice ukrstiti američki borci Geoff Neal i Niko Price u velter kategoriji, kanadski borac Olivier Aubin-Mercier i ruski borac Arman Tsarukyan u lakoj kategoriji te kanadski borac Marc-André Barriault i poljski borac Krzysztof Jotko u srednjoj kategoriji.

Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju