UFC 228 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 9. rujna u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 9. rujna, UFC stiže u glavni grad Teksasa i donosi dvije borbe za titulu: između Tyrona Woodleya i Darrena Tilla u velter diviziji te Nicco Montano i Valentine Ševčenko u muha kategoriji. Uz komentatorski dvojac, Stipu Sladoljeva i Zelga Galešića, UFC 228 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV.

U glavnoj borbi UFC 228 eventa gledat ćemo borbu za titulu prvaka velter kategorije između Tyrona Woodleya, koji se ove godine još nije borio, i Darrena Tilla, 25-godišnjaka koji je trenutno unutar niza od četiri pobjede. U sklopu eventa gledat ćemo još jedan duel za titulu i to onaj između Nicco Montano i Valentine Ševčenko u ženskoj muha kategoriji. UFC-ova prvakinja muha kategorije Nicco Montano po prvi će put braniti titulu i to kao najveći prvak/prvakinja autsajder u povijesti UFC-a što znači da je Valentina Ševčenko najveći favorit po istom kriteriju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju