UFC 227 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 5. kolovoza u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

 U noći sa subote na nedjelju, 5. kolovoza, UFC stiže u Los Angeles i donosi dva vrhunska revanša u kojima će ulozi biti titule prvaka - T.J. Dillashaw protiv Codyja Garbrandta i Demetrious “Mighty Mouse” Johnson protiv Henryja Cejuda. UFC 227 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV. Vlado Boban i Zelg Galešić komentatorski je dvojac koji će pratiti događanje.

Dvojac iz bantam divizije, ljuti rivali T.J. Dillashaw i Cody Garbrandt, u Staples Centru ući će u oktogon nakon točno devet mjeseci od njihovog prvog susreta na UFC-u 217, kada je Dillashaw slavio nokautom te vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo. Dillashaw je dvostruki prvak bantam divizije, u UFC-u broji čak 7 pobjeda prekidom i dvije obrane titule, a u profesionalnoj karijeri ima samo tri poraza. Bivši prvak Garbrandt do titule je stigao u prosincu 2016. godine, a od dosadašnjih 11 profesionalnih mečeva, ovaj sjajni udarač je čak 9 puta slavio tehničkim nokautom ili nokautom.

Pobjedom protiv Cejuda, najuvjerljiviji i najdominantniji borac u UFC-u, Demetrious Johnson došao bi na 12 uzastopnih obrana titule. No, Cejudo je sjajni olimpijski hrvač koji je ostvario značajan napredak posebno u udaračkom dijelu, stoga gledatelje očekuje nepredvidiv susret.

UFC 227 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 5. kolovoza u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju