Nova TV gledateljima donosi prijenos najatraktivnijih UFC događanja

U spektakularnom UFC-u 210 koji se održava ovog vikenda, svoje će rukavice ukrstiti najbolji svjetski borci poput Cormiera i Johnsona II te Weidmana i Mousasija. Uz komentatora Vladu Bobana i stručnog sukomentatora Igora Pokrajca, borbe iz KeyBank Arene u Buffalu prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu, a snimka će se u programu Nove TV prikazati u nedjelju u 23 sata.


Ljubitelji borilačkih sportova konačno će dočekati dugo očekivani revanš između Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona. Ovaj dvojac posljednji se put susreo u svibnju 2015. kada je Cormier završio svog sunarodnjaka gušenjem s leđa u trećoj rundi. Upravo je u tom meču Cormier postao šampion, a sjajni hrvač otad je pojas branio samo jednom.


“Co-main” event će također izazvati mnogo interesa javnosti zbog dvoboja između Chrisa Weidmana i Gegarda Mousasija u srednjoj kategoriji, a od ostalih dvoboja na glavnom programu UFC-a 210 ističe se onaj u velteru između Thiaga Alvesa i Patricka Cotea.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju