Sportski spektakl pratite u utorak!

Nakon poraza od Portugala u svom prvom nastupu drugog izdanja natjecanja UEFA Lige nacija, pred Vatrenima je novi test – u utorak, 8. rujna, hrvatska reprezentacija igra kod svjetskih prvaka Francuza. Utakmica će se prenositi uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, a nogometni blok započet će uvodnom emisijom odmah nakon Dnevnika, u 20 sati.



Gledatelje će kroz igru na Stade de France voditi komentatori Saša Lugonjić i Željko Vela, dok će Milan Stjelja u studiju prije i nakon utakmice ugostiti nogometne znalce, Matu Bilića i Borisa Živkovića. Vlado Boban javljat će se uživo iz Pariza odakle će donijeti i prve izjave izbornika Zlatka Dalića i igrača nakon odigrane utakmice.

„Tri dana nakon utakmice s Portugalom, Vatrene u drugom izdanju Lige nacija očekuje još jedan protivnik iz kategorije svjetskih nogometnih "super teškaša". Riječ je o Francuskoj, svjetskim prvacima iz Rusije 2018., dakle o reprezentaciji koja je u tom finalu pobijedila baš naše nogometaše. Ovo će biti prvi međusobni susret dviju momčadi nakon tog finala, pa se može slobodno reći da su upravo ovu utakmicu hrvatski navijači dugo čekali jer je vide kao 'revanš'. Naravno da ulozi nisu isti, ali Vatreni će u toj utakmici imati dodatni motiv, što uostalom niti ne skrivaju.“, najavljuje Milan Stjelja i dodaje: „Očekuje nas uzbudljiva nogometna večer koja počinje već u 20:00 uvodnom emisijom u kojoj ćemo, uz standardnog stručnog analitičara i bivšeg reprezentativca Matu Bilića, u studiju moći čuti razmišljanja i Borisa Živkovića, jednog od nekadašnjih Vatrenih kapetana i igrača s uspješnom inozemnom karijerom tijekom koje je čak igrao i finale Lige prvaka. Detaljno ćemo analizirati aktualno stanje i jedne i druge reprezentacije prije utakmice, dok ćemo nakon njezinog završetka gledateljima pokušati objasniti kako je došlo do konačnog rezultata i što je naša reprezentacija u toj utakmici pokazala od svojih kvaliteta i mana.“

Sportski spektakl pratite u utorak, 8. rujna od 20.00 na Novoj TV i gol.hr-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju