Matteo će zapiskutati kao Kylie Minogue, a Fil Tilen dovodi legendarnog Sinatru!

Prije novih nastupa osam natjecatelja treće sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledatelji se imaju priliku prisjetiti i svih transformacija Ivane Marić iz druge sezone, a Ivana će ovaj put u showu sudjelovati kao gostujuća članica žirija uz Tomu in der Mühlena, Gorana Navojca i Sandru Bagarić.


Ana Maras Harmander ovog ljeta bila je na Islandu, a hoće li joj to iskustvo biti od pomoći za inspiraciju i transformaciju u islandsku pjevačicu, kantautoricu i glumicu Bjork, tek ćemo vidjeti ove nedjelje. Ana će izvesti poznatu pjesmu od jedinstvene Bjork, ''It's oh so quiet''. ''Malo imam tremu, ovo je prvi put da je Bjork u 'Tvoje lice zvuči poznato''', izjavila je Ana.

Zahvaljujući Lani Jurčević svi belieberi, obožavatelji Justina Biebara doći će na svoje, jer će upravo Lana pokušati biti što sličnija ovom popularnom pjevaču s pjesmom ''Sorry''.Hana Hegedušić postaje Čolić, a Filip Dizdar ovaj tjedan odmara jer je odabrao jokera za transformaciju u pjevačicu od Gossip.

Žanamari Perčić ovaj put ima zadak postati stasom i glasom što sličnija Krunoslavu Kići Slabincu. ''Ja sam preoduševljena. Mama mi je Slavonka pa mi je to nekako toplo pri srcu'' , izjavila je Žanamari koja će ove nedjelje izvesti pjesmu ''Zbog jedne divne crne žene''. Tijekom proba Žanamari je izjavila kako su i njoj samoj često pjevali tu pjesmu jer je i sama bila crnka, a i sada intenzivno zbog ovog zadatka također razmišlja o vraćanju crne boje kose. Hoće li Žanamari prestati biti plavuša upravo zbog Kiće Slabinca, vidjet ćemo, ali jedno je sigurno, ove nedjelje će imati kratku crnu kosu i kao i sve ostale Kićine atribute.


Matteo Cetinski će izvesti pjesmu ''Locomotion'' o svojoj transformaciji u Kylie Minogue kaže: ''Bit će to isti problem kao s Madonnom i Rozgom, to su visoki ženski vokali, bit ću piskutav.''
Fil Tilen postaje legendarni Frank Sinatra i tome se zaista veseli. Fil sa zadovoljstvom ističe: ''Prvi puta nešto normalno. Mislim da imam tu što za pokazati.''


Damir Kedžo otpjevat će, kako kaže, nešto po svom guštu, a za zadatak je dobio The Weekend i pjesmu ''I cant' feel my face''. Malo je Damir zbog izlazaka imao problem s glasom na probama, no vidjet ćemo hoće li uspjeti sve uvježbati i izvesti ovu popularnu pjesmu od The Weekenda. 'Napokon muško!' – kaže Kedžo o svom ovotjednom zadatku.

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju