Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

 Zlatko Dalić je 13. izbornik hrvatske nogometne reprezentacije od proglašenja neovisnosti. Neki su odavno pali u zaborav, a neke, kao što je Dalić pamtit ćemo po nogometim uspjesima, i sreći koje je donio s Vatrenima hrvatskom narodu. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat postavili smo 11 pitanja aktualnom izborniku Hrvatske nogomete reprezetacije! 

Vremena su frustrirajuća i mnoge ljude plaše. Covid, potresi, rat u Ukrajini, prijetnja nukleranim naoružjem. Poskupljenja, priče o nestašicama. Niz loših vijesti mogao bi se nastaviti. No tu ćemo stati, i u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat upitati psihijatra - kakvo nam je mentalno stanje nacije?

Što je zapravo imunitet odnosno imunosni sustav? Jeste li se ikada pitali kako zapravo radi Vaš imunosni sustav i kako se razvija? U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat, doznat ćete kako je imunosni sustav iznimno složen i kako ga treba zaštititi?!

Luk sasvim sigurno može izmamiti suzu iz Vašeg oka, i ostaviti neugodan zadah u Vašim ustima, no definitivno će opskrbiti organizam vrijednim nutrijentima. Kojim? Doznajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat!

Primjetili ste otekline, bolnost, crvenilo po nogama? Muči vas san zbog noćnih grčeva u nogama. Vidljive su vam povećane vene. Trenutak da zatražite pomoć liječnika! U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govorimo o svim metodama liječenja vena po nogama!

Dugo toplo ljeto je iza nas. Miris mora i soli također. Sve se više okrećemo bazenima. Upravo zato, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, slijedi brzinska edukacija o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju