Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

 O zdravlju, prehrani, tišini, selidbi u Istru, duševnom miru, ali i starenju, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govorit će nam Toni Cetinski. Doznajte, koliko su ga godine promijenile i kako mu je živjeti na selu? 

Svaka beba koja nosi pelene sklona je pelenskom osipu. Budući da Vam beba ne može riječima reći što nije u redu, može izraziti svoju nelagodu, recimo kroz plač. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat potražili smo odgovore na pitanje što uzrokuje pelenski osip?

Svakom djetetu treba pregled dječjeg ortopeda, na kojeg ga šalje pedijatar. Ortopedi gledaju postoji li deformacija sustava za pokretanje - kukova, stopala, kralježnice, vrata, šaka, svih zglobova i kostiju te mišića. Kada treba napraviti prvi pregled i kako on izgleda, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Koliko je liječnika napustilo Hrvatsku i u koje su države otišli? Zašto Hrvatska liječnička komora za svojih 15000 liječnika plaća dopunsko osiguranje jednom privatnom osiguravajućem društvu? Pitanja za predsjednika Hrvatske liječničke komore bilo je još, a odgovore pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Industrija dodataka prehrani jedna je od najbrže rastućih industrija na svijetu, a dijapazon dostupnih dodataka prehrani rapidno se širi, iz dana u dan. Komu su namijenjeni dodaci prehrani pogledajte u novom izdanju emisije Zdravlje na kvadrat! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju