Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Ljubiteljica je prirode, zdravih navika, zdrave hrane. Ima problem sa željezom u krvi. Ostavlja to traga na njezin život. Uz to, muči je i problem sa želucem, a bilo je i problema s glasnicama. Kakvo je sad njezino zdravstveno stanje i ide li na redovite pretrage? Još bezbroj pitanja, u ovotjedom Zdravlju na kvadrat, imali smo za pjevačicu Ivanu Marić!



Začepjeno uho, ili oba uha mogu uzrokovati puno neugodnosti. Osim boli i nelagode začepljenje može utjecati i na sluh, pa tako može doći do nagluhosti i odjeka prilikom govora. O razlozima ovih stanja i kako si pomoći, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!



Kada govorimo o zdravlju, početak i ključ svega je dijagnostika. Upravo zato smo posjetili mjesto gdje počinje svaka dijagnostika - mikrobiološki laboratorij, i saznali pojedinosti o naizgled rutinskim pretragama. Reportažu pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!



Od karcioma prostate u Hrvatskoj godišnje oboli oko 2800 osoba, a prema posljednjim podacima u 2021. godini umrlo je 805 osoba. Baš zbog toga, mišljenja smo da ova tema zaslužuje puno više pozornosti izvan jednog mjeseca, studenoga, kada se obilježava mjesec muškog zdravlja! Zbog toga u prosincu, u Zdravlju na kvadrat reportaža o karcinomu prostate.



Kako da nam zdrava prehrana ne predstavlja suvišan stres? Postoji li dobra i loša hrana? Imaju li slatkiši svoje mjesto u zdravoj prehrani? Pitanja je bilo još, a odgovore pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju