Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Jedna je od članica grupe Feminem. Pjevačica Pamela Ramljak u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će o problemima koje je imala u trudnoći, injekcijama koje je morala davati sama sebi, svojoj specifičnoj prehrani te općenito o svom zdravlju!

 

Akutni napadaj bubrežnog kamenca izrazito je jaka bol, jedna od najjačih koju čovjek može iskusiti. No, dobra je vijest da većina pacijenata ima samo jedan napadaj u životu. Više o ovoj temi doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Tumor testisa nije česta bolest. Čini manje od 1,5 % svih tumora u muškaraca. Ukoliko se rano otkrije, izlječivost je velika. Ovaj se tumor otkriva vrlo lako - samopregledom. Gubi li muškarac seksualnu moć ili mogućnost oplodnje zbog tumora testisa, pogledajte u ovotjedom Zdravlju na kvadrat!

Teško dišete zbog prašine, alergena ili raznoraznih virusa koji ulaze u vaš dišni sustav? Negativni ioni pročišćavaju zrak, djelujući poput magneta kako bi privukli zagađivače i stvorili čestice preteške da bi ostale u vašoj zoni disanja. Je li to moguće i o čemu se radi? To je jedna od reportaža u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

U procesu mršavljenja posebnu pozornost posvećujemo zdravim crijevima i crijevnom mikrobiomu. Naime, mnoge osobe ne mogu smršavjeti usprkos radikalnim dijetama i vježbanju. Jedan od razloga leži u crijevima. Crijevnu floru nužno je hraniti korisnim bakterijama. Što je još bitno, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju