Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Kako alkohol deblja? Koliko nas alkohola neće udebljati? Koja alkoholna pića najviše debljaju? I na kraju, mala usporedba kalorija koje unosite u organizam hranom i alkoholom! Zanimljiva tema s još zanimljivijim odgovorima nutricionistice Sanje Jelušić, u ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

 

Kako vremenski uvjeti i njihove promjene utječu na zdravlje čovjeka? Je li istina da se zbog juga većina osoba osjeća loše? Zašto se sve više forsira biometeorološka prognoza? Naš meteorolog Nikola Vikić Topić ima odgovore, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

 

Ako niste znali, oko dvije i pol milijarde ljudi ima neke probleme s vidom!Golema je to brojka. Može li se spriječiti daljnje širenje slabovidnosti i kada je vrijeme za prvi oftalmološki pregled? To je ovotjedna tema u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Zahvaća šake, glavu, dijelove lica, glasnice, trup ili noge. Izaziva ritmičke kontakcije, a za one koji ga imaju umije biti vrlo neugodan. Što zbog njih samih, što zbog okoline, koja teško razumije, ili malo poznaje bolest, koju zovemo tremor. Upoznajte tremor u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

 

Voda pokriva više od 70 posto zemljine površine i nužna je za život kakav poznajemo. Da bi je mogli koristiti za piće, provode se istraživanja ispravnosti. Na koji način, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte reportažu o vježbanju i mitovima vezanim za fitness. Treba li vježbati svaki dan, koliko dugo? Treba li jesti odmah nakon treninga? Treba li vam osobni trener ako želite biti fit? Ima tu još dosta pitanja, a odgovore nam daje fitness trener Darko Schwarz!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju