Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Je li ljubiteljica prirode ili gradskog života? Zbog čega se rado sjeća bakine kuhinje? Je li sportski tip, zna li kuhati, kakvo joj je zdravlje, i što kaže na komentare o sebi? Naša glazbenica Mia Dimšić gošća je ovotjednog Zdravlja na kvadrat.

                                                                                   
Čovjek trepne od 15 do 20 puta u minuti. Kad zbrojimo treptanje, u danu to bude oko 20 tisuća puta, dok na godinu trepnemo i do 7 milijuna puta. Desetke tisuće ljudi u Hrvatskoj, a milijuni u svijetu, žale se na pojavu suhog oka. Događa li se ona samo zbog treptaja, ili su u pitanju i neki drugi faktori, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

                                                                                  
Spolno prenosive bolesti važan su problem zbog velike učestalosti, ali i zbog mogućih trajnih posljedica po reproduktivno zdravlje. Mnogi su čuli za sifilis, gonoreju, klamidiju, HPV.... Ima toga još, a o svemu više, u ovotjednoj epizodi Zdravlja na kvadrat, ispričat će liječnica Ivana Prkačin!

                                                                                        
Sprječavanje spolno rizičnog ponašanja i drugih oblika zaštite doprinose kvaliteti života i smanjuju rizik obolijevanja od spolno prenosivih bolesti. Rizično spolno ponašanje najčešće se javlja kod adolecenata. Tu u pomoć priskače Zavod za javno zdravstvo. Na koji način? Doznajte u ovotjednom zdravlju na kvadrat!

                                                                                     
Brzo se živi i sve se mijenja. Tehnologija, načini pomlađivanja, uljepšavanja, tretmani. U zadnje vrijeme svjetski poznate osobe, ali i mnoge druge pribjegavaju što prirodnijem izgledu, ali opet pomlađenom. O tome, ali i o zahvatu na vjeđama koji se zove blefaroplastika govorit će se u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju