Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat gledatelje očekuje mali podsjetnik na poznata lica koja su se pojavila tijekom ove sezone te otvoreno i iskreno govorila o zdravlju, sportu, prehrani, duševnom miru. Mia Dimšić, Mia Kovačić, Mijo Kevo i Marko Tolja gosti su ovotjedne epizode!

 

I kada se čovjek osjeća potpuno zdravo, značaj sistematskog pregleda je neupitan jer počeci bolesti nisu uvijek vidljivi te se čimbenici rizika bolesti mogu otkriti upravo prilikom sistematskog pregleda. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat doznajte što vas sve čeka na sistematskom pregledu.

Parodontitis je bolest koja kod nekih osoba počinje već u ranim tridesetim godinama života. Sugovornica i liječnica Hela Puljić u ovotjednom Zdravlju na kvadrat objasnit će koliko ova bolest može biti opasna za cijelo tijelo i može li se izliječiti.

Firmikuti i bakteroidi. To su skupine bakterija koje se nalaze u našim crijevima. Jedne od navedenih mogu pridonijeti povećanju tjelesne težine i otežati mršavljenje. Koje su to bakterije i kako im stati na kraj, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Česta tema u Zdravlju na kvadrat su pročišćivači zraka, tzv. terapijeri, ali i osobni pročišćivači zraka. Bilo je i riječi o važnosti kvalitetnih sunčanih naočala čija je zadaća zaštita od UV zraka, a u ovotjednoj epizodi stiže mali podsjetnik uz pomoć gošće Kate Pavlović.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju