Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Ona je hrvatska dizajnerica, pjevačica i kostimografkinja podrijetlom iz Metkovića. Živi i radi u Zagrebu. O higijeni života, zrelosti, zdravlju, prehrani i načinima liječenja, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će Matija Vuica.

 

Vrlo česta poštapalica "dobit ću čir na želucu od muke" upućuje na stres kao jedan od osnovnih uzroka. No, odgovornost zapravo leži na poznatoj bakteriji i jednoj vrsti lijekova za bolove. Više informacija doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


Ekstruzija diska najteži je oblik hernije diska. Čudi podatak da sve češće pogađa radno sposobno stanovništvo. Kada dolazi do ekstruzije diska te je li ju moguće izbjeći, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!


Jeste li čuli za dinamičku neuromuskularnu stabilizaciju, ili kraće DNS? Odlične rezultate daje kod hernije diska i ostalih problema kralježnice, a preporučuje se i za prevenciju bolova i ozljeda. Vježbe su jednostavne, a pogledati ih možete u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


I u ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat tema je kvaliteta zraka, stoga se podsjetite koliko je kvaliteta zraka bitna. Jeste li znali da je često, u unutarnjem prostoru, zrak i do 5 puta zagađeniji od vanjskog? Doznajte koji su to najveći zagađivači zraka u zatvorenim prostorima, koliko su štetni, i kako si možemo pomoći.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju