Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Puno utrka je u njezinim nogama, ali i dalje izgleda kao „curetak“, kako bi rekli naši stari. Što je tajna njezinog izgleda, vitke linije? Kakvo je zdravlje, što misli o zdravstvenom sustavu u nas? Na sve to, ali i još neka pitanja, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, odgovara poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec.

Nije nikakva tajna da vas u Zdravlju na kvadrat iz epizode u epizodu želimo educirati. Često govorimo i o spolnim odnosima. Oni među maloljetnicima velika su tabu tema! Svi smo svjesni da se to događa ali nerado prihvaćamo, a još manje o tomu razgovaramo. Tu je na neki način uskočila država, pa preko Zavoda za javno zdravstvo, kroz svoje programe, educira mlade i nudi ono što im je najpotrebnije - provjerene informacije!

Sinusi! Mnogi od vas znaju kakav je to problem! Glavobolja, bol, osjetljivost i oteklina u području oko očiju, obraza, nosa i čela. Začepljen nos s pratećim zeleno - žutim sekretom, temperatura, opća slabost i umor, smanjen osjećaj mirisa te bol koja se širi u zube. Pomoć? O tomu govorimo u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Liječenje hijaluronskom kiselinom. Jedna od reportaža u ovotjednom Zdravlju na kvadrat je baš o tome! Kakva je to terapija, za što se sve koristi, kakav joj je učinak, kako se radi zahvat? Odgovore ima liječnik Tomislav Čengić! 

Prepustiti se prirodnoj čaroliji, uzeti ono što nam nudi i ukrotiti neugodne mirise. Simpatično zvuči! Kako uživati u kozmetici, a nenaškoditi svom organizmu raznim kemijskim sastojcima? O tome više u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat! 

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju