Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

 Žena, majka, kuharica, influenserica, kućanica, glazbenica, ljubiteljica životinja, posebno pasa. Dan joj započinje u šest, završi u ponoć. Uz sve obveze još stigne pogledati i neki film, ali i vesti goblen. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat Lana Klingor Mihić govorit će nam o svom zdravom načinu života!

Čime su nezadovoljni mladi liječnici? Zbog čega su prosvjedovali? Kako teku razgovori s ministrom zdravstva? Koji su im daljni potezi? Niz pitanja i niz odgovora! U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat sugovornik je mladi liječnik Fran Stjepan Naranđa!

Apneja pri spavanju je skupina ozbiljnih poremećaja spavanja u kojima osoba koja spava opetovano prestane disati dovoljno dugo da se smanji količina kisika u krvi i mozgu. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat doznajte može li se apneja izliječiti? 

U svakoj od emisija govorimo Vam o važnosti kretanja i vježbanja. Ni ova emisija neće biti izuzetak. Tjelesna aktivnost pozitivno djeluje na cjelokupno zdravlje i kvalitetu života. Kroz novu reportažu u Zdravlju na kvadrat uvjerite se u to!

Većina ljudi pri dolasku na neko potpuno tiho mjesto jako se iznenaditi i obično kaže: “Kakva tišina!”. Paradoksalno će zaključiti kako je tako tiho da se gotovo tišina čuje. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorimo o tišini koja je tako važna za naše zdravstveno stanje! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju