Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Ukoliko ste ljubitelj kave, reportaža u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, upravo je za vas. Koliko je kofein dobar, koliko ne? Kod kojih stanja pomaže? Je li kavu dobro piti ujutro na tašte? Koliko je pretjerano dnevno, a koliko normalno popiti šalica kave?

 

Nova epizoda Zdravlja na kvadrat donosi reportažu o kroničnoj bolesti s kojom se danas može normalno živjeti. Astma je nekad donosila velike probleme, ali danas je život s astmom sasvim druga priča! Detalje zna liječnica Alma Rožman.

 

Od jedan do tri posto stanovništva Hrvatske pati od bipolarnog poremećaja. Češće se javlja kod žena. Koja su tipična stanja ovog poremećaja i kako prepoznati osobu s bipolarnim poremećajem? Odgovore pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

 

Hemoroidi! Bolest koja uz sebe veže osjećaj nelagode i srama. Stoga većina ljudi ne govori o njima niti odlazi na liječničke preglede. Što su zapravo hemoroidi, ugrožavaju li ljudski život i mogu li trajno nestati? Odgovore ima ovotjedno izdanje emisije Zdravlje na kvadrat.

 

Možda se čini bezazlenim, ali da baš i nije tako doznat ćete u ovotjednom Zdravlju na kvadrat. Govorit ćemo o začepljenom uhu ili oba uha. Zbog čega dolazi do ove pojave, kod koga se javlja i kada? Je li to stanje u kojem treba zatražiti liječničku pomoć? Niz pitanja za niz odgovora!

 

Kada spomenemo epidemiologe, znamo - prva asocijacija zasigurno vam je „koronavirus“. No, služba za epidemiologiju obavlja niz različitih zadaća. Onaj najpoznatiji sigurno je takozvani tečaj higijenskog minimuma. Kako se polaže takav tečaj i koliko je zahtjevan, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju