Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Malo je poznato da je ona kći tenisača te profesora tjelesnog odgoja i majke profesorice. Iz Zadra se preselila u Zagreb radi studija političkih znanosti. Udala se, postala majka. Zapravo nije željela postati pjevačica, ali se to ipak dogodilo. Kako održava liniju, stigne li vježbati, paziti na prehranu, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat odgovara Ivana Radovniković!



Sezona je prehlada, gripe i raznih viroza.bKad su u pitanju ove bolesti svi bi se željeli izliječiti preko noći ili popiti neku čarobnu tabletu pa da bolest nestane. Mnogi u tim situacijama posežu za antibiotikom i to bez konzultacije s liječnikom. Pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat rješava li antibiotik problem ili ne, i kada ga doista treba uzimati?



S početkom nove godine sve se zbraja, sumira i rade statistike za prethodnu godinu. A mi? Mi vam u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat donosimo listu najtraženijih lijekova u 2022. godini.



Često slušate priče o zdravoj prehrani. I mi, u Zdravlju na kvadrat, potenciramo baš to – zdravu prehranu. Zato smo našoj sugovornici, nutricionistici Andrei Bilandžija postavili vrlo jednostavno pitanje: Dajte nam primjer zdravog doručka, zdravog ručka i zdrave večere!



Usamljenost nije izmišljen pojam. Ona se događa, oko nas je, i ima utjecaj na naše živote. Je li to osobni odabir, ili bjeg, i zašto se neki ljudi osjećaju usamljeno iako su okruženi drugim ljudima? Dosta pitanja! Odgovore za ovu reportažu, u ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat, dobili smo od psihologinje Lee Maričić!



Spolnost i spolno prenosive bolesti, nažalost, još uvijek su tabu teme. Edukacija i informiranje izuzetno je važno. Kada govorimo o spolnim i krvlju prenosivim zarazama za uspješno liječenje bitno je njihovo rano otkrivanje. Upravo zato, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, posjetili smo Zavod za javno zdravstvo i saznali na koje se spolno prenosive bolesti testiraju muškarci, a na koje žene?



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju