Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Ona je „tatina mala” i iz obitelji je jedne od najvećih legendi hrvatske glazbene scene Miše Kovača. U njoj je skrivena kozmetičarka, balerina i sportašica. Kao mlađa trenirala je taekwondo i jazz dance. Kako danas živi, koliko je sportski aktivna, i još puno toga, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat ispričat će „Mišina mala”, Ivana Kovač!


Sindrom policističnih jajnika je najčešća endokrinološka bolest žena reproduktivne dobi. Koliko je ovaj sindrom čest, koliko zahvaća žena i je li izlječiv? To je tema nove epizode, koju će s puno pozornosti pogledati dosta žena!


Plazma bogata trombocitima često se koristi u estetskom PRP tretmanu. To je tretman koji osvježava lice. No ova se metoda već dulje vrijeme koristi i u ortopediji. Na koji način i koliko pomaže, saznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


Oralna higijena često je tema emisije ‘Zdravlje na kvadrat’. Loše je čuti, ali i vidjeti da golema populacija građana Hrvatske ne održava dovoljno dobro svoje zube. Neke osobe zube peru tek svaki peti dan. Zato u ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte malu školu oralnog zdravlja!


Golema većina čula je za Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. No znate li koja je misija, odnosno zadaća, ovog Zavoda i o koliko građana zdravstveno skrbi? To doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!


Imunitet, toliko spominjana riječ! Puno govorimo o njemu, a sjetimo ga se samo kad se razbolimo. Zbog čega nam pada imunitet i može li se doista vratiti njegova jačina s nekoliko „čarobnih” pilula? Odgovore pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju