Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

On je ekonomist, sveučilišni profesor i guverner Hrvatske narodne banke. Većina ga poznaje poslovno, ali kakav je u kuhinji, je li sportski tip, plaši li ga bijela kuta i kako se nosi sa stresom? O tome ali i više, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, govorit će Boris Vujčić, guverner HNB-a.

 


Što je karakteristično za virozu, a što za gripu? Kako prepoznati Covid-19 i kada uzimati antibiotike, a kada ne? Glavne karakteristike prema kojima ćemo razlikovati ove bolesti i savjeti liječnika kako se što brže izliječiti, teme su nove epizode Zdravlja na kvadrat!


Grlobolja je neugodan i iritantan osjećaj. Mnogi imaju dojam, još ako grlobolju prati i povišena temperatura kako će im svijet stati. Liječnici razlikuju virusne i bakterijske upale grla i prema tome znaju kako pomoći pacijentima. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat poslušajte savjete otorinolaringologa!


Sedam liječnika u borbi s jednim karcinomom dojke. Kako se u današnje vrijeme karcinom dojke liječi suradnjom unutar Multidisciplinarnog tima i što je taj tim? Kako je ekipa 'Zdravlja na kvadrat' provela jedan dan u Kliničkoj bolnici Dubrava, doznajte u novoj epizodi.


Što je sanitarna iskaznica, a što higijenski minimum? Na koja zanimanja se ovo odnosi? Što treba polagati, a što treba obnavljati? Odgovore u ovotjednom Zdravlju na kvadrat imaju djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju