Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Ostati u formi nije lako. Međutim, ne morate uvijek provoditi sate u teretani ili trčati nekoliko kilometara. Redovito hodanje može biti dovoljno za poboljšanje zdravlja i održavanje linije. Hodanje pozitivno utječe i na kolesterol, krvni tlak i dijabetes. Više o svemu, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, govorit će fitness trener Darko Schwarz.

Urednost je vrlo ključna za ostavljanje dobrog prvog dojma. Iako se čini gotovo nevjerojatnim, ljudi često obraćaju pozornost na vaše ruke, osobito kada im se obraćate i želite mimikom pridobiti njihovu pozornost. Da je itekako je bitno brinuti o svojim rukama, a posebno noktima, jer su oni odraz vaše higijene, pogledajte u novom izdanju Zdravlja na kvadrat.

Većina beba ponekad ima pelenski osip. Ako uzmemo u obzir osjetljivu dječju kožu, korištene kemikalije u vlažnim maramicama i jednokratnim pelenama, vlažnost urina i stolice te pelenu koja se neprestano trlja o guzu, neće nam biti teško pretpostaviti zašto nastaje osip. Više o svemu doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Jeste li čuli za Aptos lift? Ugradnjom niti ispod kože može se podići opušteno lice ili neki drugi dio tijela. Ovaj popularan zahvat u potpunosti je bezbolan, a rezultati su vidljivi već nakon tri mjeseca. Kako se rade ovakvi zahvati, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Obično se radi o problemu koji muči veći dio žena. No isti problem imaju i neki muškarci. Govorimo o uraslim dlakama. Osim estetskog problema radi se i o zdravstvenom problemu jer mogu nastati jače upale kože. Glavni uzrok zašto nastaju urasle dlake doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Život s rijetkom bolesti često sa sobom nosi i problem dostupnosti informacija o samoj bolesti. Od ovotjedne epizode Zdravlja na kvadrat, pa ubuduće, nastojat ćemo prikazati što veći broj dijagnoza te napraviti virtualni prostor koji može pomoći oboljelima od teških bolesti.

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju