Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Unatoč svim nedaćama optimizam je i dalje prati, a godinama joj je vjeran prijatelj jorkširski terijer Maro, od kojeg se ne odvaja. Preboljela je karcinom dojke, nažalost prošla seksualno uznemiravanje, no ostala je vedra, optimistična i puna života. U ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat gledamo glumicu Ankicu Dobrić!



U ovotjednom Zdravlju na kvadrat vodimo Vas u KB Dubrava gdje na inovativan način pacijenta rješavaju tremora. Po tome smo jedinstveni u ovom dijelu Europe, a mnogi svjetski neurokirurzi dolaze upravo k nama kako bi naučili metodu duboke moždane stimulacije!



Jeste li čuli za krioneurolizu? To je metoda liječenja akutne i kronične boli, gdje se primjenom niske temperature reverzibilno prekida provođenje osjetnih živaca, što trenutno prekida osjet boli. Više informacija o krioneurolizi pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!



Estetska kirurgija! Od onih sitnijih zahvata gdje ćete uz pomoć botoksa i filera pomladiti svoje lice, pa do onih malo većih, gdje možete srediti kapke, nos, grudi, uši.... Popis je dug! Više o estetskoj kirurgiji govorit ćemo u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Njezine simptome opisao je otac medicine Hipokrat. Migrena je bol koja se javlja u jednoj polovici glave. Češće od nje pate žene, a ne treba je miješati s običnom glavoboljom. Za nju je uglavnom karakteristično da traje od 4 do 72 sata i ima neke tipične simptome. Koje? Pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!



Prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti obvezno je prijavljivanje svakog oboljelog od zarazne bolesti. To su bolesti koje se vrlo brzo i lako šire i zato je potrebna brza reakcija. U Zdravlju na kvadrat saznajte koje su to najčešće zarazne bolesti i što činiti kada se pojave? 



Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju