Tko će dobiti posljednje pregače?

U posljednjoj audicijskoj emisiji MasterChefa vidjet ćemo i posljednje kandidate koji će od žirija – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića, primiti svoje pregače. Za zadnje preostale pregače kandidati će se boriti raznim jelima.

Crnim rižotom od lignji svoje mjesto u MasterChefu pokušat će zaraditi Ljilja Enderle. ''Ja sam ogromna pozitiva i moja poruka mladim ljudima je da nikad ne odustanu od svog sna'', kazala je. Po zanimanju je kuharica, ali već duže vrijeme se time ne bavi. ''Došla sam da vidim znam li to još uvijek raditi'', kazala je.

Kandidat Dinko Alešević nepca žirija pokušat će osvojiti jelom, kojim će spojiti bosansku s talijanskom kuhinjom. ''Prijatelji me stalno zezaju za ovo što kuham, govore da radim splačine'', rekao je.

Robert Jacob Smith s Havaja, hrvatski je zet koji je na audiciju došao u pratnji svoje supruge Rozalije. Za žiri priprema posebnu dekoraciju teriyaki piletine u ananasu.

Ivanu Ivić na MasterChef je prijavio suprug, jer misli da odlično kuha. ''Moj najveći adut je organizacija i urednost na kuhinjskoj jedinici'', kaže ona. Hrabro će se dati u pripremu holandez umaka, a hoće li joj on pomoći ili odmoći u ulasku u show, doznat ćemo uskoro.

Vatrogaskinja Ana Schutt, predstavit će se jednim slatko kiselim jelom. Inače je po struci frizerka koja trenutačno radi kao vatrogaskinja: ''Volim pomagati drugima, volim akciju, volim adrenalin'', rekla je.

Darko Plantak iz Varaždina voli u kuhinji eksperimentirati, a svoju ulaznicu u MasterChef namjerava dobiti mesnim jelom. ''Meso treba biti savršeno pečeno, jedna minuta znači je li presuho ili nedovoljno pečeno'', istaknuo je Darko. ''Jako želim ući u MasterChef'', kazao je te dodao da bi čak obrijao bradu i skratio kosu radi toga.

Marija Šarić radi u laboratoriju, ali više voli kuhanje. ''Razmišljam o promjeni karijere. Mislim da bi u kuhinji bila prava Marija koja zapravo jesam'', kaže ona. Pripremit će azijske zamotuljke koje je radila tri puta. ''Sva tri puta je bilo dobro, a nadam se da će i sada'', istaknula je.

Za ljubav prema hrani Jelica Boto zahvala je svom djedu koji je bio gurman i njihovo je druženje bilo kroz pjesmu i hranu. ''Moje dvije najveće ljubavi su glazba i kuhanje'', rekla je Jelica koja je inače profesorica klavira. Žiri će pokušati impresionirati jednim tradicionalnim dubrovačkim jelom.

Marija Zec iz Osijeka majka je tri sina i oni su joj najveći pokretači za sudjelovanje u MasterChefu. Najviše bi, kaže, jednog dana voljela otvoriti svoju slastičarnicu. ''Ljubav prema kuhanju javila se za drugi, treći rođendan kada mi je ujak podario ručno izrađen mali štednjak s posuđem. Tada sam počela kuhati kolače od blata i zemlje i tjerala brata i njegove prijatelje da to jedu''.

Ne propustite još jednu audiciju za ulazak u MasterChef večeras od 21.25 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju