„Radujem se upoznavanju novih kandidata i nestrpljivo čekam njihovu predstavu na terenu“

Produkcijska ekipa zabavno-natjecateljskog showa 'Survivor' ponovno je na okupu u Dominikanskoj Republici, a pripreme za novu sezonu koja uskoro stiže na Novu TV u punom su jeku. Dok novi kandidati svojim snalaženjem u zahtjevnim izazovima tek trebaju opravdati svoje mjesto u natjecanju, u već poznatu ulogu u trećoj sezoni ulazi voditelj Mario Mlinarić koji će gledatelje voditi kroz napete adrenalinske izazove. Svestrani magistar kineziologije, kondicijski trener i promotor zdravog načina života nakon uspješne dvije sezone veseli se ponovnom voditeljskom angažmanu i svim zapletima koje nova sezona donosi.

„Svaka nova sezona donosi svoje nepredvidive izazove. S jedne strane mogu reći da sam opušteniji s obzirom na dosadašnje iskustvo, no s druge strane mala nervoza uvijek postoji. Tek ćemo saznati što nas sve očekuje“, poručuje Mario te otkriva čemu se najviše veseli. „Radujem se upoznavanju novih kandidata i s nestrpljenjem iščekujem njihovu predstavu na terenu u potpuno novim i nepredvidivim uvjetima“, dodaje Mario koji će zimske uvjete na nekoliko mjeseci zamijeniti tropskom klimom.

Osim što na set donosi svoje bogato sportsko iskustvo i energičnost, Mario će u voditeljskoj ulozi biti podrška kandidatima i jedan od njihovih najvećih motivatora kroz uspone i padove koji su pred njima. Nova sezona na jednom mjestu okuplja odvažne avanturiste, ljubitelje adrenalina, rekreativce i sportaše koji su na brojnim testiranjima pokazali natprosječnu brzinu, spretnost, kondiciju i snalažljivost. No mnogima će motivacija biti potrebna jer će fizički zahtjevni izazovi, teško podnošljive vrućine, udaljenost od bližnjih i boravak u nepoznatoj sredini testirati njihove granice.

Podijeljeni u dva različita tima, kandidati će pokušati nadigrati, nadjačati i nadmudriti jedni druge s ciljem da u natjecanju opstanu do samog kraja. No 'Survivor' je show prepun iznenađenja i preokreta u kojem naizgled najslabija karika može postati favorit za pobjedu, a nova sezona donijet će još više uzbuđenja, obrata i strategija koje će gledatelji s nestrpljenjem pratiti.

Što sprema nova sezona 'Survivora' doznajte uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju