Nedjelja je rezervirana za veliku završnicu showa!

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinala te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali prilike upoznati, u nedjelju 18. prosinca gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica devete sezone Supertalenta!

Konkurencija je neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju showa koje se ne propušta.

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Među dvanaest najboljih svoj neobični talent nadogradit će Mario Zovko koji je nadimak 'čovjek od tisuću glasova' zavrijedio zbog uvjerljivih imitacija brojnih poznatih pjevača kojima je u prethodnim emisijama oduševljavao žiri i publiku. u finalu će ljestvicu podići još više, a zabava je uz njegovu točku zagarantirana. „Došlo je vrijeme da opravdam epitet čovjeka od tisuću glasova! Do sada ste mogli čuti imitacije poznatih pjevača, a sada na red dolazi nešto sasvim novo, uz veliko iznenađenje na kraju“, tvrdi šarmantni Mario. Dok čekamo novo iznenađenje, prisjetimo se kako je to izgledalo u polufinalu.

Novu glazbenu točku sprema slovenski slavuj Kristijan Crnica. U finalu će zasjati u svojoj verziji megapoznatog ljubavnog hita za koji najavljuje: „Očekujte glam love! Sad ću zapalit sva srca“. Pokazao je već kroz audicije i polufinale da ponosno ističe svoj neobični stil i interpretaciju. Jedva čekamo vidjeti kako nam Kristijan planira istopiti srca, a ovo je bio njegov polufinalni nastup.

Bend The Bad Week svakim je nastupom šarmirao publiku. Donosili su posebnu energiju i svoj jedinstveni stil, a to najavljuju napraviti opet. Genijalni glazbenici Strahinja, Gile i Danijel već imaju plan za finale – autorska pjesma i nezaboravan scenski doživljaj. Svojim obožavateljima glazbenici poručili su: „Za finale pripremamo autorsku pjesmu drugačijeg ritma od ostalih koje smo dosad izvodili. Želimo gledateljima priuštiti pravi užitak za sam kraj showa“.

 

 
Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju