Alpaja je utjelovio popularni turski glumac Kaan Çakir

Obitelji Karadag i Širhan bile su bliske stoljećima. Nakon što se Melek, kći obitelji Karadag, odbije udati za Halila, sina obitelji Širhan i na dan zaruka pobjegne u Berlin s Alpajem, čovjekom kojeg voli, u njihovom se životu sve okrene. No, iako je njihova priča počela iz ljubavi, zasigurno nije tako završila. Alpaj napušta teško bolesnu Melek i traži skrbništvo nad njihovom djecom. Postao je čovjek koji čini sve samo kako bi došao do novca i materijalnog bogatstva, pa i žrtvuje svoju djecu.

No, iako izvrsno i uvjerljivo tumači lik zlikovca, glumac Kaan Çakir u stvarnom je životu potpuna suprotnost. O tome svjedoče i njegove objave na Instagramu. Naime, Kaan je u braku s Basak i imaju sina te s njima često dijeli fotografije na Instagramu na kojem ga prati više od 20.000 ljudi.

 

 

 

Osim idiličnih obiteljskih fotografija, Kaan nerijetko svoje pratitelje počasti i fotografijama sa seta serija i filmova u kojima briljira što dokazuje i osvojena nagrada Zlatna naranča za najboljeg sporednog glumca u filmu "Muna" na Međunarodnom filmskom festivalu u Antalyiji.

 

 

Najzanimljivije trenutke protekloga tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "Melek" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju