Samouki žongler oborio je 10 svjetskih rekorda, a svoj talent u 'Supertalent' došao je pokazati i šesterostruki prvak u plivanju!

21-godišnji Domagoj Oreški iz Nedelišća pokraj Čakovca je multitalent koji se bavi između ostalog i sportskim žongliranjem i upravo je taj talent došao pokazati u show Nove TV. 'To je jedna posebna vrsta žongliranja kojemu nije cilj napraviti samo kvalitetan show nego da se rade razni trikovi dosta dugo, što preciznije. U tome sam oborio i 10 svjetskih rekorda.' Domagoj otkriva kako je sa žongliranjem počeo zbog oklade s tatom: 'Gledali smo jedan dokumentarac i rekao je dat ću ti 5 kuna ako to naučiš taj isti dan s tri loptice. Nije mi išlo, ali me jako fascinirala ta aktivnosti i jednostavno sam počeo.' Ovaj talentirani žongler kaže kako nije nikada išao na neke radionice već je sve naučio preko Youtubea.

Ovom žongleru hobiji su i igre koje osmišljava na ploči, ples, standardni plesovi, programiranje. Domagoj je student PMF-a kojemu su hobiji igre koje osmišljava na ploči, ples, standardni plesovi, programiranje. Bavi se žongliranjem i dupstepom već sedam godina, a žonglira kolutovima i čunjevima. Nastupao je nekoliko puta na ulici, ali kaže kako mu to nije to. Ne voli cirkus i zanima ga samo vještina. Osim žongliranja, bavi se kriptografijom i piše lirske pjesme, planira napisati uskoro knjigu o psihološkoj tezi, zašto se ljudi ponašaju zato što se ponašaju. Na Supertalent se prijavio zbog toga što želi ići do finala, a hoće li u tome i uspjeti saznat ćemo u narednim uzbudljivim emisijama 'Supertalenta.'


Osim žonglera današnja emisija donosi i nastupe plesača, mađioničara, akrobatski ples na šipci i brojne druge talente koji su svoje vještine i znanja došli pokazati na najpopularniji talent show u svijetu. Senzacija će definitivno biti i 65-godišnji Jure Kelava iz Omiša, koji kaže kako se na Supertalent prijavio da „pokaže show kakav se još nije vidio“.


Jure kaže kako se sretno rastavio u 37. godini života te umjesto da se odao alkoholu poput mnogih, on se posvetio plivanju. 'Sam sebi sam bio trener i nakon pet godina i u svojoj 42.godini uzeo pehar na najvećem maratonu svijeta, na stazi dugoj 17 kilometara.' . Jure je šesterostruki prvak Hrvatske u maratonskom plivanju - Kup Hrvatske. Uvršten u svjetsku monografiju o plivanju, a također je i počasni građanin Češke Republike. Ples mu je, kaže - urođen. Hoće li tu njegovu strast prepoznati i žiri i nagraditi, vidjet ćemo danas na Novoj TV u novom izdanju Supertalenta.

 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju