Dok gledamo kako se Katherine nosi s ulogom majke, u istoj je ulozi možemo vidjeti i u stvarnom životu

Holivudska slatkica Katherine Heigl, poznata i kao doktorica Izzie Stevens iz „Uvoda u anatomiju“, vraća se na male ekrane s novom romantičnom komedijom „Kad te ljubav pronađe“. Ovoga puta Katherine stvara karijeru u cateringu, dok je njezin filmski partner Josh Duhamel u ulozi obećavajućeg sportskog urednika.Nakon katastrofalnog prvog spoja, Holly i Eric shvaćaju kako dijele samo ljubav prema kumčetu Sophie. No, kada njezini roditelji poginu u prometnoj nesreći, nesuđeni ljubavnici postaju Sophieni novi skrbnici. Boreći se s ambicioznim planovima za karijeru i izazovima bogatog društvenog života, novopečenim roditeljima ne preostaje ništa drugo već pronaći zajednički jezik za život pod istim krovom.

 

Dok gledamo kako se Katherine nosi s filmskom ulogom majke, u istoj je ulozi možemo vidjeti i u stvarnom životu. Naime, 38-godišnja glumica i njezin suprug, američki kantautor Josh Kelley, početkom ove godine dobili su svoje prvo biološko dijete. Na svome blogu „Those Heavenly Days“, Heigl je podijelila s obožavateljima kako su sinu dali ime Joshua Bishop Kelley. Kako je par u braku od 2007. godine, beba se pokazala najboljim darom za okruglu godišnjicu. Uz sina, Heigl i Kelley već imaju dvoje posvojene djece. Petogodišnju Adalaide posvojili su 2012. godine iz Južne Koreje, a osmogodišnja Naleigha iz Louisiane s njima je od 2009. godine.

Čini se kako glumica neće stati na trećem djetetu. Sudeći po izjavi glumice tek pet tjedana nakon rođenja malenog Joshue, brzorastuća obitelj uskoro bi mogla dobiti novoga člana. Katherine se, naime, za People pohvalila kako joj se sviđa uloga majke te da želi još djece. Ipak, naglašava Heigl, od nove trudnoće bolje joj zvuči ideja o posvojenju.

Film Kad te ljubav pronađe pogledajte u petak, u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.