Neočekivano se našla u ulozi majke

Holivudska slatkica Katherine Heigl, poznata i kao doktorica Izzie Stevens iz serije „Uvod u anatomiju“, vraća se na male ekrane s novom romantičnom komedijom „Kad te ljubav pronađe“. Ovoga puta Katherine stvara karijeru u cateringu, dok je njezin filmski partner Josh Duhamel u ulozi obećavajućeg sportskog urednika.



Nakon katastrofalnog prvog spoja, Holly i Eric shvaćaju kako dijele samo ljubav prema kumčetu Sophie. No, kada njezini roditelji poginu u prometnoj nesreći, nesuđeni ljubavnici postaju Sophieni novi skrbnici. Boreći se s ambicioznim planovima za karijeru i izazovima bogatog društvenog života, novopečenim roditeljima ne preostaje ništa drugo već pronaći zajednički jezik za život pod istim krovom.

 

Dok gledamo kako se Katherine nosi s filmskom ulogom majke, u istoj je ulozi možemo vidjeti i u stvarnom životu. Uz biološkog sina Joshua, Heigl i Josh Kelley imaju dvoje posvojene djece. Adalaide su posvojili  2012. godine iz Južne Koreje, a Naleigha iz Louisiane s njima je od 2009. godine.

Film "Kad te ljubav pronađe" pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju