''Najbolje stvari mogu se dogoditi i u najlošijim okolnostima''

Ove subote gledatelji imaju priliku upoznati Tijanu Božović Galjanić iz Opatije, majku koja je svojim proizvodom odlučila stati na kraj jednom vrlo neugodnom neprijatelju. Suprotstavila mu se zdravim BIO snack pločicama Superheraw, a upravo tim proizvodom Tijana postaje dio jedinstvenog projekta SPAR-a Hrvatska i Nove TV ''Startaj Hrvatska''.
''Naša mama je superheroj'', govore Tijanina djeca, a što je sve prethodilo ovom čarobnom trenutku saznat ćemo u trećoj epizodi ''Startaj Hrvatska''.

Tijana je još kao djevojčica voljela provoditi vrijeme u kuhinji s mamom i bakom pripremajući hranu. ''To je bilo mjesto gdje sam se osjećala potpuno prirodno, kao svoj na svome'', otkriva Tijana kojoj je obitelj uvijek bila najvažnija stavka u životu. Tijana je uvijek voljela stvarati nešto svojim rukama, i crtati i slikati, a s vremenom je tu svoju dječju umjetnost, koja se promatra očima, zamijenila umjetnošću koja se procjenjuje okusima. Uvijek sam maštala da ću se aplicirati na neki umjetnički fakultet, no na kraju se upisuje na Ekonomiju i zapošljava u obiteljskoj tvrtki. Nakon što su ona i suprug postali roditelji došli su i neki novi izazovi, kojemu je Tijana doskočila upravo svojom snack pločicom, proizvodom Superheraw.

 

Kako i samo ime govori, Superheraw veganska, BIO snack pločica, namijenjena je svim superherojima i onima koji će se tako osjećati nakon što konzumiraju ovaj nevjerojatno ukusan i hranjiv proizvod. Superheraw pločice se sastoje od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih prirodnih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Sve supermoći sadržane su u svakoj Superheraw pločici; organski, vegan, bez glutena, bez rafiniranog šećera.

Kako to da je Tijana svu energiju uložila u ovaj super moćan proizvod, što ju je sve potaknulo da pokrene i vlastiti biznis s ovim snack pločicama, gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednoj emisiji ''Startaj Hrvatska''.

Za ovaj jedinstveni projekt kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV prijavilo se više stotina malih poduzetnika, a Tijana je jedna od osam poduzetnika koji su dobili jedinstvenu priliku prvi put svoj proizvod plasirati na posebnim „plavim policama“ u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Samo oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR-om Hrvatska, a samo jedan proizvod, onaj najuspješniji i u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika, te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će hrvatski HIT proizvod 2020., o čemu će odlučiti Sparovi kupci koji kupnjom proizvoda mogu podržati svoj omiljeni proizvod.

''Startaj Hrvatska'' i ove subote donosi inspirativnu priču koja nam govori da se najbolje stvari mogu dogoditi iz nekih nepovoljnih okolnosti – upoznajte Tijanu Božović Galjanić, njenu životnu priču i put do uspjeha, u subotu 17.listopada na Novoj TV!

Ne propustite saznati sve o Tijani, u trećoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' u subotu 17. listopada na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju