Naviknuli smo do sada da nas svojim komentarima i ocjenjivanjem zabavljaju i iznenađuju poznati članovi žirija – pobjednici prethodnih sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato', no došlo je do promjene…

Članovima žirija Saši Lozaru, Mariju Petrekoviću i Damiru Kedži večeras će se u predfinalnoj emisiji pete sezone popularnog showa Nove TV umjesto Nives Celzijus, koja je zbog zdravstvenih razloga propustila snimanje, pridružiti natjecateljica druge sezone showa!

Riječ je o vrckavoj, talentiranoj i svestranoj Maji Šuput koja će nas večeras uveseljavati svojim mišljenjima o interpretaciji naših kandidata.


 

Osim Majinih komentara večeras ćemo doznati kako će se kandidati snaći u posljednjoj emisiji prije finala te hoće li bodovna ljestvica ostati onakva kakvu nam je zadnja poznata, iz jedanaeste emisije.

Atmosferu u studiju zasigurno će podići Katarina Baban koja će pozornici showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' zagrijati publiku za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu transformacijom u Nereda.

Matko Knešaurek pojavit će se na pozornici u ženskoj transformaciji kao dio francuskog dua La Bouche. ''Drago mi je, na neki način ću zatvoriti svoj ogromni opus sa ženskim likom'', sumirao je Matko svoje ovosezonske uloge.

Davor Dretar Drele ovoga puta neće biti jedna od legendarnih dama s naše estrade, kako sam kaže postaje teta iz geta. Utjelovit će popularnu američku repericu Missy Elliott, a mi smo u iščekivanju njegovog opasnog izdanja.

Maja Bajamić imat će priliku postati Indira Levak za vrijeme dok je bila dio grupe Colonia. ''Radujem se što ću je utjeloviti, istinski se radujem'', rekla je Maja koja najavljuje jako dobru zabavu!

Amel Ćurić nastupit će kao legendarni američki kantautor Barry White, a priznao je kako ima veliku želju ući u finale. ''Volio bih biti taj koji će uručiti novac od pobjede u humanitarne svrhe. Tip sam koji voli pobjeđivati!'', rekao je Amel.

Ana Vilenica u ovotjednom će izdanju showa utjeloviti poznatog brazilskog pjevača Michela Tela. ''Ja uopće nisam imala pojma za ovu pjesmu'', iznenađeno je izjavila Ana u čijoj ćemo interpretaciji čuti planetarno popularan hit ''Ai Se Eu Te Pego''.

Damir Poljičak dobio je zadatak transformirati se u popularnu američku pjevačicu Pink koju je prozvao super junakinjom! ''Svečano izjavljujem da je gljiva koja mi je dodijelila Pink napravila odličan posao'', zadovoljno je rekao.

Paola Valić Bekić za zadatak je dobila transformaciju u popularnog Robbieja Williamsa. ''Bit će tu izazov sve i svašta, što se ludosti tiče to ne brinem. On ima izuzetan vokal i totalno je lud k'o šiba'', kazala je Paola.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju